Itä-Uusimaa - Tietoväylä

Nvvm
Porvoon tori

Media

Tapahtumia ja uutisia

Työnantajan - Itä-Uudenmaan kuntien omistaman koulutuskuntayhtymän - levitettyä vääriä tietoja entisestä työntekijästään, henkilö lähetti työsuojelutarkastuksiin sekä vääriin tietoihin liittyvän tiedotteen/korjauksen:

Keskeinen vääriä tietoja levittänyt henkilö oli tiimipäällikkö/koulutusjohtaja Riitta Malmberg, jonka työtä ja henkilöä esitellään ihmisläheisesti:

ita-uusimaa-tietovayla.net -sivustolta on viitattu Mediatalo Keskisuomalainen Oyj:n omistamien julkaisujen (Uusimaa, Sipoon Sanomat, Helsingin Uutiset) artikkeleihin, jotka olivat sivuston julkaisemisen aikaan vapaasti luettavissa. Artikkelit on myöhemmin valitettavasti siirretty osittain maksumuurin taakse.

ita-uusimaa-tietovayla.net sivuston julkaisija/työntekijä riittautti Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän toteuttaman irtisanomisensa Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Asiankäsittelyn viivyttyä vuoden ilman tietoa sen aikataulusta, hän pyysi 11.5.2018 käräjäoikeudelta raporttia viimeisten kahdentoista kuukauden aikana vireille tulleista asioista tarkastellakseen niiden käsittelyaikoja. Uusimaa-lehti pyysi 11.5.2018 sähköpostitse mahdollisuutta haastatella työntekijää. Työntekijä oli kahdeksan kuukautta aiemmin elokuussa 2017 keskustellut Uusimaa-lehden toimituksen kanssa työnantajan toiminnasta. Toimitus kertoi olevansa yhteydessä asiassa, ja näin myös tapahtui 11.5.2018. Sivuston julkaisijasta johtuvasta syystä asiassa ei ole edetty.

Yllä mainituilla tapahtumilla ja ajoilla ei ole havaittu olevan yhteyttä.

.